Bhumiputra Architecture tarafından tasarlanan ofis, ortak alanı tanımlayan ana bir çekirdek etrafında kurgulanan yalın bir yaklaşıma sahip.

Lookup firmasının yeni çalışma alanı, esnek ve açık bir ofis olarak kurgulanmış. Genç ve dinamik bir ekibe sahip firmanın ofisi de bu dinamizme ayak uyduracak minimalist bir yaklaşımla tasarlanmış. Ofisin merkezine yarım daire biçiminde bir amfitiyatro yerleştirilmiş. Gün içinde çalışanların bir araya gelerek serbest toplantılar düzenlediği alan, ofisin de merkezini oluşturuyor. Çalışma alanları bu merkez etrafına yayılıyor.

LU008_WEB

Doğal malzemelerin tercih edildiği tasarımda ahşap ve açık renkler tercih edilmiş. Uluslararası ilişkileri de olan firmanın yaptığı uzak bağlantı görüşmeleri de kırmızı renkli nostaljik telefon kabinleriyle sembolize edilmiş.

Fotoğraflar: © Nimish Jain